Inget att visa

Fast jag har gjort lite som jag inte fotat. Bus har fått ett helt gäng med trosor, men jag kände inte att jag ville fota alla dom av någon anledning. De flesta är lite slarvsydda och så har jag meckat lite med mönstret, ritade eget såklart och det tog någon trosa innan den satt bra och snyggt tyckte jag. Får väl visa er en när jag väl sytt en och varit jättepetig. Maken tittade på en och kontsaterade att jag behöver en coverlock. Ja! (Ge mig en då!!!) Då hade de sett betydligt snyggare ut!
Sen har jag även sytt ett par brallor till mig som jag tyckte blev grymt snygga, det är bara det att jag har svårt att fota mig själv =). Därav ingen bild och de ser mycket snyggare ut när de sitter på än om de skulle ligga på golvet och bli fotade. De är för övrigt pösbrallor inspirerade av muddbrallrona jag syr till barn. Efterosm jag inte är bra på att sy byxor till mig själv blev jag faktiskt nöjd. Fast det är ju inget nu ser utan bild. Ju.

Och så anledningen till att bloggandet hastigt blev lite segt. Jag har fått jobb!!!! 😀 Jag trodde att jag skulle pula med företaget och hoppas få nått inom sinom tid. (Än så länge blir jag inte rik på att ha ett företag.)  Men hastigt och lustigt så har jag nu ett litet tag framöver heltidsjobb så det kommer att bli segare med bloggandet en tid, och tyvärr så kommer även beställningarna ta längre tid att göra. Jag hoppas att ni kan stå ut med det. Ha det gott alla som läser!

Annonser

Ett svar to “Inget att visa”

  1. Grattis till jobbet…vad roligt!
    kul att du även sytt ett par bra byxor till dig själv….man blir lite nyfiken på hur de ser ut 🙂
    Har nominerat dig på min blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: