Mera mössor och så en filt

Det har blivit lite flera mössor, mössor med pös. Nytt tyg och mitt egna ren-tryck. Jag har försökt länge att sy sånna här mössor, och det borde vara enkelt, men många har blivit knasiga, sömmen upptill har blivit allt annat än rund. Men nu har jag äntligen fått till den! (Säger inte hur många ex jag har som bara har blivit fel.) Och så är den pösig, precis som jag gillar!

pict2170

Och så blev det en filt också.

pict21621

Annonser

5 svar to “Mera mössor och så en filt”

 1. Tycker mössorna ser jättefina ut, och trycket är störtskönt 🙂

 2. Hej kul att hitta din blogg du gör ju superfina grejer gillar verkligen dina mössor, har samma problem som du haft jag får inte till mina mössor dom blir inte bra alls, har du några tips?MVH Hanna

 3. Det enda tipset jag har är att provsy och ändra.. Jag har sytt ihop mina bak, rundat av lite i slutet a sömmen, rundat av lite fram på också och sen sytt ihop toppen. Och öva!

 4. gu så läckert!!
  kanonfina mössor!
  svårt å göra tryck?, vad behöver man för å testa??

  **erika**

  • josefinaste Says:

   Nja, så svårt är det inte, men man behöver saker. För att göra dessa tryck använder jag en schablon och en screentryckram. Trycket blir proffsigt då tycker jag, men vill man bara testa så tycker jag att det går bra med att ta textilfärg på en svamp och dutta på en schablon i stället. Nackdelen är att det tar längre tid och svårare att få det jämt, men som sagt, det är en bra början och så slipper man ju lägga ut pengar för ramar o dyligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: