Elefanter

Eller så skulle jag kunna döpa inlägget till ”Jag vill inte ha den här!!” som E sa 5 min efter att jag fått henne att ta på sig tröjan som jag knåpat ihop åt henne.
Grälat med symaskinen hade jag oxå gjort.

pict2742

Mönster: Ritade av en långarmad köpt tröja i stl 80 och lade till lite här och där. Ändrade i halsen. Den här är stl 92/98. Kan inte bestämma mig för vilken storlek den såg ut att vara, verkar verkligen vara i mitten. Och så är det så svårt när man jämför med köpta kläder, när det är så många som har olika flick och pojkstorlekar. Är inte en 98 en 98 som är en 98 lixom?

Bra: Kul att sy i det här tyget. Gillar den gula färgen jättemycket och så går det rätt så fort oxå.

Dåligt: E verkar inte vilja ha den på sig. Och så krånglar min symaskin. Tror att det är ett litet tillverkningsfel eller nått, luckan som man måste öppna för att fälla ner kniven är inte stängd ordentligt (upptäckte det nästan på en gång när jag fick hem den) men den har funkat ändå och var osäker på om det skulle se ut så eller inte. Nu vet jag att den ska vara stängd mer, spärren som måste fastna så att maskinen syr gör inte riktigt det, man måste smälla igen lyckan ibland när den slutar sy så att den fortsätter. Måste göra något åt det… Suck.

pict2746

Mönster: Mitt egenritade i stl 92, ursprunget var 86 men när jag prövade dom på E så verkade 86 ritad för stort så jag döpte om den.

Bra: Lätta och snabbsydda utan krångel och E vill ha dom på sig.

Dåligt: Ska nog ändra tillbaka mönstrena till det jag skrev först, nu tycker jag att de är lite korta för att vara Es exakta storlek. Men det var iof bra att jag har kollat upp nu.

Annonser

Ett svar to “Elefanter”

  1. Elefantfint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: